Найбiльша вiйна...

Валентина Руда
Найбільша війна іде не за багатства світу і не за території. А за мізки людей. Це боротьба інформації та ідеологій.
Правильно зазомбовані люди - це слухняні ляльки в руках майстерного режисера подій. І при необхідних обставинах - їх руками можна робити що завгодно.
Критична маса людей не має критичного мислення. І харчується тим, що пережовують і кладуть у рот ті чи інші джерела інформації.
Психологія управління натовпом - це максимально прості гасла, наповнені емоційним змістом.
Досить вказати на щось, створити картинку образу, вдихнути потрібний зміст, і вуаля - це закарбується у свідомості, і буде формувати певне відношення.
Якщо корова - то молоко, якщо лимон - то кислий. Якщо чорношкірий - то..., якщо росіянин - то..., якщо віруючий - то .... і т.д.
Найбільш помиляються люди, які думають, що їх думки - це їх власні думки...
©;
---------------------------
Об 3:14-22: "І до Ангола Церкви в Лаодикії напиши: Оце каже Амінь, Свідок вірний і правдивий, початок Божого творива: Я знаю діла твої, що ти не холодний, ані гарячий. Якби то холодний чи гарячий ти був! А що ти літеплий, і ні гарячий, ані холодний, то виплюну тебе з Своїх уст... Бо ти кажеш: Я багатий, і збагатів, і не потребую нічого. А не знаєш, що ти нужденний, і мізерний, і вбогий, і сліпий, і голий! Раджу тобі купити в Мене золота, в огні перечищеного, щоб збагатитись, і білу одежу, щоб зодягтися, і щоб ганьба наготи твоєї не видна була, а мастю на очі намасти свої очі, щоб бачити. Кого Я люблю, тому докоряю й караю того. Будь же ревний і покайся! Ось Я стою під дверима та стукаю: коли хто почує Мій голос і двері відчинить, Я до нього ввійду, і буду вечеряти з ним, а він зо Мною. Переможцеві сісти Я дам на Моєму престолі зо Мною, як і Я переміг був, і з Отцем Своїм сів на престолі Його. Хто має вухо, хай чує, що Дух промовляє Церквам!"


09.10.2020.  м.Київ