Ти десь...

Татьяна Щербына
Ти десь, я в подумках до тебе йду,
Закрию очі, ночі не боюся.
Без сліз, без крику, без свого жалю
До тебе просто в подумках торкнуся...

Ти десь, я телефон свій відімкну,
Дивитись буду вгору, просто в небо.
Без сліз, без крику, без свого жалю
Я непомітно доторкнусь до тебе...

Ти десь, я біля тебе не пройду,
І не дивіться ви мені у душу.
Без сліз, без крику, без свого жалю
Я доторкнутися до тебе мушу...