Ц ль

Вика Кидик
Не бійся того, чого змінити не в силі,
Ти сам управляєш собою і живеш з цим наодинці,
Тому перестань говорити, що в тебе не вийде,
Добав більше дій і повторюй щотижня.

Невже є щось, чого досягнути не можеш,
Не повірю в ніщо, бо такою колись уже я була,
Змінила думки, займалася собою,
Поставила цілі і трохи добилася свого.

Запитаєш - це все, чого ти досягнути хотіла?
Та ні, милий друже, початок складний та ніхто жаліти не буде,
Будуть тревоги, будуть поразки,
Все перетерплю, бо змінити усе дуже важко.