Не понятно

Вика Кидик
Я вірила в казки, романтику чекала,
Були прогулянки і ночі тобі свої віддала,
Писала тобі щохвилини, дзвонила почувши твій голос,
Але став до мене холодним і залишилася, не розуміючи нічого.

Поясни, що є між нами?
Кохання чи просто гра з моїми почуттями?
Скажи мені, чи щось не так сказала чи зробила?
Хоча бракує слів, щоб узнати, чому зі мною ведеш себе так дивно.

Не мовчи, не витрачай мій час даремно,
Я ж кохала і була твоєю,
Але щось так різко наші дороги змінились,
Коли знайдеш слова, дай зрозуміти, чому до мене ставився так грубо і не зрозуміло.