Ще теплиться вечiр

Шморон Наталия
Ще тЕплиться вечір мій літом вчорашнім
У квітах , які тим теплом відцітають ,
У небі , що часто рожеве, тутешнє
І в жовтім листку ,що ось-ось закружляє .

Десь там ,  у траві, загубилась цикада ,
Накрилась листочком лимонної м’яти
І зовсім тихесенько просить поради ,
Куди би то їй це тепло заховати ?

Ще хочеться присмаку меду в повітрі
І запаху скошених трав на узбіччі,
І милих кульбабок, що весело  з вітром
летять ... і цілують нам часом обличчя ...

Торкається променем сонце ласкаво
Верхівок багряних могутнього клена, 
Виходить картина доволі  цікава :
Червоно-коричнево-жовто-зелена ...

...Не тіш мене , Осене , я не куплюся ,
Не зваблюй мене нетривким колоритом,
Бо навіть , як я тобі чемно всміхнуся,
То серце давно моє заняте Літом...