Памятi Мойсея Фiшбейна

Алексей Бинкевич
Пам"яті Мойсея Фішбейна (1946 - 2020)
   
Агов!

...із року в рік, із роду в рід
життя, мов Стікс, перетнуте убрід.
Народжується людство, помирає,
і плинний час поволі проминає...
І ні для кого це не новина,
що все у цьому світі - промина.
І час збіга водою за водою,
зникаючи із Божого сувою.
10.10.2020