Не хочу долю н чию

Ольга Литвиненко-Мальована
Не хочу  долю нічию.
І навіть поки ще чогось не маю,
Я впевнено маршрут тримаю,
Бо маю долю вже свою.

А в світі стільки є дрібниць,
Що поглинають з головою
Та долю роблячи сумною.
Тож, уникаймо цих дурниць.

Щасливий ти, коли когось
З любов'ю можешь обійняти,
Сміятись можешь, мрії мати,
Хоч і не маючи чогось.

Надія є коли ти скажеш,
Від долі є чому залежать,
Та лиш мені за часом стежить,
Бо втративши, не віднайдеш.