Вiрш з уяви

Алексей Бинкевич
Вірш з уяви

Останнім часом дуже рідко,
вірніше так: в ряди-годи,
коли співає Цісик Квітка,
немов дістав ковток води
живої
           з щедрої криниці
й боюсь розхлюпати її.

Отак й пісень, що Бог дав Квітці,
хіба торкнулись соловї?..
11. 10. 2020