Хай перемогою буде Життя

Татьяна Сидоренко 3
Наше життя - великий бій,
Відважність серця - то душі знамення!
Нехай вона завжди летить у неосяжність мрій!
Дерзання розуму вколисане натхненням...
У боротьбі за вірний шлях у майбуття
Хай перемогою буде любов, надія, віра і життя!

14.10.2020