Вся Твоя

Ольга Назарова 4
Ти і я - це так прекрасно,
Допомого моя вчасна,
Мій Наставник і Учитель,
Захисник і Викупитель

У Твоїй руці - моя
І усе моє життя.
Знаєш мрії, сподівання
І усі мої бажання.

Розганяєш тьму і морок,
Щоб не збив з дороги ворог.
Мудрість в серденько вливаєш
І у всьому наставляєш.

Йду до Тебе вся порожня-
Чистоту один Ти можеш
Влити в серденько моє.
Господи, воно- Твоє.

Вся Твоя і все від Тебе.
Лиш в Тобі моя потреба.
Ти один моя Надія.
Дух Святий пресильно діє

Хай в моїм житті й дітей,
Направляє і веде
До прекрасної мети
Й допоможе нам дійти.

Хай в серцях любов палає
І ніколи не згасає.
Слава Богу! Алілуя!
Бога серцем всім люблю я!