Тормыш аерды пар канатны

Пьер Билайнер
Син минем хавам,тормышым бит Син,
Тик сине гоне сойдем,гузэл аккошым.
Хэзер бит,башканын кунелендэ Син,
Нигэ шулай тормыш,аерды пар канатны.
Истэн чыкмый,синен назлы карашын,
Яратам диеп,эйткэн асыл тавышын.
Нигэ шулай аерды безне тормыш!
Мэхэббэт ярасын курсэтте язмыш!
Тошлэремдэ курэм,синен сурэтне,
Уйларыма соеклем гел керэсен.
Ташып аккан чишмэ суынан сыман,
Тутырасын яшьлэр белэн йорэкне.
Истэдер безнем матур коннэр,
Кояш баеганын,карап йоргэннэр.
Йолдыз атылганына сокланып,
Бер беребезгэ соям дигэннэр.