Каштановая ночь укр

Валерий Квачев
КАШТАНОВА НІЧ
вальс

  на  мелодію  пісні М.Фрадкіна Є.Долматовського "Случайный вальс".



"""""
Ніч осяйна.
Зірка ясна.
І я лагідно Вас обіймаю
так, немов би в омріяних снах.
Дивний танок
в сяйві зірок.
І в чарівнім тім танці кружляє
та, що виткана з мрій і думок.

Розсипають каштани грильяж
на осінньої ночі колаж.
Грає й вабить той виблиск
шоколадним намистом.
Зачаровує ніч,
гра софітів узбіч
й погляд твій променистий...
Я і ти!
Віч-на-віч...

Місяць, мов лис,
хитрий свій ніс
заховав між каштановим листям
й на оголених вітах завис.
Сумно йому
там одному.
Зачіпає він місячним сяйвом
душі настіж відкритих фрамуг.

Розсипають каштани грильяж
на осінньої ночі колаж.
Грає й вабить той виблиск
шоколадним намистом.
Зачаровує ніч,
гра софітів узбіч
й погляд твій променистий...
Я і ти!
Віч-на-віч...
 
Між ліхтарів,
як королів,
зодягає в сутани каштани
руда осінь,  мов хтось їй звелів.
Ваша рука -
ніжна ріка.
І вирує вир в серця озерці,
вир, що так невблаганно чекав

Розсипають каштани грильяж
на осінньої ночі колаж.
Грає й вабить той виблиск шоколадним намистом.
Зачаровує ніч,
гра софітів з узбіч
й погляд твій променистий...
Я і ти...
Віч-на-віч...

ВК жовтень 2020 ХерСон