Диме

Завьялова Микаэлла
Український соловійко....

Поки ти спиш спокійно солодко

Пестю тебе Своєю рукою

Поки ти тихо думку скоронив

В чарівної казковій країні

Я повторюю ласкаві що я тебе кохаю

і в світі слів немає .

поки мчить птах прініктув

до смаку полуники

поки ти спиш спокійно

над степом вітер віє...

поки ти спиш спокійно:

український соловійко....