Чи ти щаслива? Я спитав ii...

Миклош Форма
«Чи ти щаслива?», – я спитав її.
Я навіть подивився їй у очі.
Лиш уявіть, який я серед ночі
одвіт отримав на слова свої...

Скажіть, а хто ж не любить слів нічних,
коли серця їх ніжно промовляють?
Слова любові люблять всі – я знаю –
щасливі люди не живуть без них.

«Чи ти щаслива?», – я б спитав її.
Я б навіть подивився їй у очі.
Та що мої питання серед ночі,
як очі сплять ріднесенькі твої...