Моя кра на

Вика Кидик
Хіба національність так важлива?
Хіба так мови змінюють усе?
Та це не різні полюси і галактики,
А тільки щось незвичне і чуже.

Яка різниця якою мовою спілкуюсь?
Якою мовою оволоділа і пишУ,
Для цього  не потрібна арифметика,
Але запам'ятай, своїм я дорожу.

Ким я б не стала, і де я б не була,
Ніколи не забуду про своє,
Звісно, поважаю чужий край, та люди
Але я завжди повернусь туди, де все рідне і моє.