Серце

Татьяна Щербына
Я втрачала в житті найдорожче,
І одна залишилась з думками.
Серце стало німе і порожнє,
Потім зовсім і зникло з роками...

Я втрачала в житті кохання,
Біль і зрада дивились в очі.
Серце мліло, одні зітхання,
Пам'ятаю недоспані ночі...

Час лікує, мабуть, не кожного,
Важко втратити найдорожче...
І як жити, скажіть, так можна?
Коли серце німе і порожнє?

19.10.2020