Лист до Осенi

Вера Бондаренко-Михайлова
Листа тобі пишу, о Донна Осінь.
Осанну золотавої пори.
Червлені шати славлю, неба просинь,
Ранковий дощик,  тихі вечори.

Твої пейзажі дивні гріють душу,
Ті, де травиця зеленню ячить.
І навіть сум радіти я примушу,
Коли ще літо бабине бринить.