Сонет 2244 Украденная страна

Аллан Гурченко
(Українською мовою)

УКРАДЕНА КРАЇНА

Україна,
                ти – УКРАдена краЇНА.
Україну підло вкрадено. І ким?!
Без легких думок вагання і зупину
влада стала певним кодлом бісівським.

І хіба до неї ще жиє довіра??!
Дивиться вона народу в очі як?!! –
коли їде в Лондон на поклони звіру,
а той лупить наших зрадників в п’ятак

та диктує так,
                як жити нам у рабстві…
Ось(!) ціна всій Незалежності звелась,
що зоветься просто “політичним бл@#ством”.
Як же з ворогами можна жити?!
                Зась!!!

Україна –
                Не країна, –
                корпорація(!).
З чорта(!) декорація
                …дегенерація.
20.10.20.