Ворог нацii

Пётр Троян
Я тільки зі вчОра,
Я був там де море,
Де теплі й затишні дні.
Де теплі вечОра,
Не має де горя,
Та й очі твої голубі...
Блактніі очі
До сліз неохочі,
Миттєво розІрвуться в плач.
Поранена тяжко
Співочіє пташко-
Тепер я лише споглядач.
Війна громадянська,
Начинка радянська.
(Обґортка - святі кольорИ)
Розкажуть як жити
І як говорити
Одвічні життя малярИ.
Комсорг в вишиванці
По телеку вранці
Не вмерлий : ти нам не сім'я.
Вони ж патріоти,
А ти де? А хтО ти?...
О, Боже, невже  ж ворог - я?!!