Вiн умiло жонглю словами

Ядвига Ясенева
Він уміло жонглює словами,
Як своїми м'ячами жонглер.
А вона вже не спить ночами,
Бо повірила. Як тепер
Повернути у серце спокій
Й кришталеву ясність думкам?
З головою пірнати в роботу,
А його послання у спам?!

Ні нехай все буде, як буде,
Бо закоханість - не біда.
Віку скоро пів сотні буде,
А хвилюється, як молода. ;)