День для прийдешнього мина...

Александр Иванов 108
День для прийдешнього минає
І я сиджу біля вікна
Господь осінні дні гортає
І в кожному із них весна!

Весна осіння, тепле листя
Гортає ніби полотно,
Стле гобеленом на обійстя,
А сонце гріє крізь вікно

Повітря п'ється як шампанське
А листя ніби бульбашки
Що обертаються у танці
Осінній вальс на всі віки...