Дякую

Олись Лапковский
Дякую, дякую. Безкінечні столи подяки.
Їжа подяки. Вино. Вода, що стала вином.
Моя наречено у храмі, моя солодка дівчинко подяки, стою біля тебе під короною. Я твій обранець. Зірвати твій цілунок наче едемське яблуко. Померти ради твоєї руки у моїй руці. Не питайте мене, як люди одружуються. Я не можу жити без моєї коханої. Ніч єднає мене ниткою пульсу з Нілом мого бажання.