Танго на жовтому листi

Прокопенко Юрий
Кохання із силою в сотні ампер,
Зриваючи дах, переповнює груди.
Колишнє свавілля вчорашніх химер,
Нарешті, від снів летаргічних розбудить
Мій світ восени, розійдусь відтепер
По жовтому листі вогнем на всі боки.
Кохання із силою в сотні ампер,
Мов ядерний вибух, порушує спокій.
З яких паралелей до мене прийшла,
Неначе ворожка тенет задзеркалля?
Прадавнім дощем перекроїла лад,
Експресію в квіти, як вроджений маляр.
Кохання із силою в сотні ампер,
Десь поряд, гортає сторінки барвисті
У книзі життя, розігнавши химер,
Розучує танго на жовтому листі.

19:29, 26.10.2020 рік.

Зображення: https://isladeltango.com