Розбита склянка

Олександр Мачула
Розбилась склянка уночі,
упала раптом на підлогу.
Душі утративши ключі,
ми добрели до епілогу?

Надія тане на очах,
як сніг на весняному сонці,
кохання паросток зачах,
втонула віра в ополонці…

Скінчився дикий водевіль,
упала почуттів напруга –
у грудях невимовний біль,
на серці несказанна туга…

Зриваю залишки оков
у світлі зір нічного неба.
Розбилась склянкою любов…
А чи була вона у тебе?!.

24.10.2020