Dumnezeu e Tatal meu

Галина Чиореску
Eu am venit in asta lume
Cu al meu chip si al meu nume,
Iar viata mi-a dat Dumnezeu.
Ce fac acum cu viata-mi eu?!

Cum merg prin ea, cum mi-o traiesc,
Ori in zadar mi-o risipesc?
Si cita dragoste eu am
De cel de-aproape, de sarman?...

Da cit de des eu fac vre-un bine,
Ori ma gindesc numai la mine?
Ma tinguiesc ca n-am si n-am
Si asta fac eu an de an ?

Doar eu il am pe  Dumnezeu
Care e viu si-i Tatal meu,
Acel, ce toate le-a creat
Si-n folosinta ni le-a dat!!!

Deci, bucura-te inima mea,
Tu ai gustat ce-i dragostea!
Si nu de asta paminteasca,
Ci dragostea Dumnezeiasca !

Si El de mine se-ngrijeste,
El tot imi da ce-mi trebuieste
Sa nu duc lipsa de nimic,
Deci, n-am motive sa ma pling.

Iti multumesc ca ma iubesti,
Iti multumesc, c-alaturi esti,
Iti multumesc, ca m-ai iertat
Si viata vesnica mi-ai dat!!!!

    FII  TU  IN  VECI  GLORIFICAT !!!!


              26.10.2020