My God, I am not asking for wisdom

Екатерина Передереева
My God , I am not asking for wisdom.
My God , I am  asking for patience!
I need some calm, tender feelings.
As now blood is hellishly boiling.

I am tired of curling like serpent
I wish for the flowers in circlet
they must be orange and purple
My lips will be looking for water.

My purity is well-forgotten.
My God , please present me with power
forget all my loses and fallings
and wish to renew dirty Soul.