Ленинград, Люблю Я Питер ENGL

Дмитрий Бек-Лемешев
Люблю я Питер прямо до опухших,
Опухших рож, что трутся у ларька,
Здесь новый Достоевский или Пушкин,
Идут по жизни маршем сквозь века.

I am in love with Peter and its Nevsky,
And busted faces at a beer-shop,
Here are new Pushkin and new Dostoyevsky,
They march through ages, sometimes even hop...:)

Я люблю тебя.
И больше никого
Вообще я не люблю…
Вообще я не люблю…

I-I-I'm so in love with you-ou-ou
And nobody o-t-h-e-r
Do I love at all...
Do I love at all...

И за вопрос «С района ты какого?»
И за ответ по морде кулаком.
И за блаженного Гребенщикова,
Люблю я Питер, так что в горле ком.

And to the question "Are at all you local?"
Your face may meet somebody's "friendly" fist...
And for the saint and blessed Russian vocal
I love my Peter till I choke (at least:)

Я люблю тебя.
И больше никого
Вообще я не люблю…
Вообще я не люблю…

I-I-I'm so in love with you-ou-ou
And nobody o-t-h-e-r
Do I love at all...
Do I love at all...

За то, что мы культурная столица,
Монали всех и будем всех монать.
И (в общем:) не нужна нам эта Ницца,
Отец наш - Пётр, Матвиенко - ***ть.

And as we are the capital of culture
We've had you all, we're gonna have you on,
It's really Nice that we have never wanted,
Our Dad is Peter, all others are bygone.

Я люблю тебя.
И больше никого
Вообще я не люблю…
Вообще я не люблю…

I-I-I'm so in love with you-ou-ou
And nobody o-t-h-e-r
Do I love at all...
Do I love at all...


Видео-оригинал (2014): https://www.youtube.com/watch?v=2HzshCJ_C2U