Молитва о ближнем

Николай Катаев-Веснянко
Господи, Ты Еси и Велий над всем родом человеческим, внушаяй заповеди внутрь человека, глаголяй праведная, испытуяй и не умервщляяй. Даруй ныне страждущим рабом Твоим,  Вероники и Любови, ослабу и избаву от лютости врага рода человеческого, угаси огневицу, притупи язык злоречащим. Даруй рабом Твоим, Веронике и Любови, радость о Христе Иисусе, радость о Пресвятой Богородице, радость всех святых! Ты бо еси Бог наш и мы людии Твои, и Тебе славу возсылаем, Отцу и Сыну и Святому Духу, ныне и присно и во веки веков, аминь.

Молитва составлена 30.10.2020