Паузци

Мария Руслановна Шебанец
Прынцэсу перавезлі далей.
Спазніўся ізноў герой.
Імчыся, даганяй хутчэй,
А я шлях паўзу свой.

Хоць я не галоўны, ані,
Мяне не вылічвае проц,
Я буду прабіваць камяні
І дараваць моц.

29.10.2020