***

Вера Деревьянко
я тебе Борюсь Боюсь
зі страхом своїм борюсь...
на побачення не йтиму
жити буду як дитина...
куди захочу полечу
люблю гуляти досхочу...
зло в душі поколочу
і у щастя серденько вмочу.
мені добре буть одною не бажаю буть з тобою