Я забуду колись тебе

Виктория Гребенюк Роженкова
Я для тебе нічого не значу,
Хоч би, як не втішала себе.
Мені боляче, та не плачу.
  Я забуду колись тебе.

Я для тебе нічого не значу,
Вже й сумління мене не шкребе.
Лиш в душі щось пече, як бачу,
  Я забуду колись тебе.

Я для тебе нічого не значу,
Ні тоді, та й наразі тепер.
Свою душу сховаю гарячу,
  Я забуду колись тебе.

Я для тебе нічого не значу,
Та й до тебе, як до небес.
Ти далеко і близько наче,
   Я забуду колись тебе.
31 10 2020р
Вікторія Г Р