Скучно жить

Василий Швыдкий
Два куми за столом нудьгують
 Серця їх сум гнітить.      
 Де, як розважитись міркують,
 Бо дуже скучно жить.
,,До Ялти, куме, слід мотати,
 У вир життя пірнуть,               
 Дівчат покірних підшукати
 І в гречку там стрибнуть".
"Що, куме, маю Вам сказати
 На думку цю звабну.
 Любив я високо стрибати
 Та вже... й не підстрибну"