Останнiй жовтневий вечiр

Еременко Губарева Ирина
Осінь вигулює дощ в самоті,
Жовтень в листопад пірнає...
Знову чекатиму змін у житті:
Тільки яких - навіть серце не знає...

На підвіконні краплин тарарам -
Просто дощить , так буває в природі.
Чути відлуння глухіш по куткам.
Тихо радію осінній негоді...