бо в душi живе любов

Вера Деревьянко
який жахливий лине час
неупинно вчора і січас...
душа на часті розривається коли страхи і біль в неї вриваються...
бороти щастя помагає
від болю душу очищає.
я стаю весела знов...
 бо живе в мені любов...