Теплiю до тебе

Прокопенко Юрий
Теплію до тебе, свічуся яскраво,
Проходячи поруч, зринаю до хмар.
Кипить усередині, чується «браво!»
Думки розійшлися уже не на жарт.
Ожив Кракатау, своїм клекотанням
Покаже, що серце ще й досі горить.
І відповідь, схоже, зійшлася з питанням,
До кращого все, що дається згори.
Тепер зрозуміло, де похибок прірва,
Чому не вдавалося рівень пройти.
Джек-пот неодмінно любов моя зірве,
В минуле зачинить назавжди порти.
Теплію до тебе, безмірно радію,
Весна розлилася вогнем восени.
Таке до душі, світ прискорює дії,
Про тебе тихенько у вухах дзвенить.

21:07, 01.11.2020 рік.

Зображення: https://www.pinterest.com