Никто не знает...

Елена Роус
Ніхто не знає , як плаче душа від болю ,
Коли просить іншу долю ,
Благає спасти …
Ніхто не знає , де тихо живе минуле ,
То , все що давно минуло ,
Прости …

Ніхто не знає , як просять на мить свободи,
Найкращої нагороди ,
Повітря ковток …
Ніхто не знає , де ночують думки та мрії ,
Безпритульні мої надії ,
До вершини крок .

 
Ніхто не знає , як сніг щось шепоче ніжно ,
Кружляє по білосніжним
Стрічкам доріг …
Ніхто не знає , як щиро тебе кохаю ,
І  Бога завжди благаю
Щоб тебе зберіг .