Русиjо, Сестро мила

Веселинка Стойкович
Русијо, Сестро мила

Русијо, Сестро мила,
И сва браћо и сестрице,
У Господу милом нашем,
Русијо, Сестро мила,
Очеви и мајчице,
Момчадијо и невестице,
Русијо, Сестро мила,
У коло хајмо сељенско!


7528/2020.

Фотографија: Веселинка Стојковић