Небо, о, небо плаветно

Веселинка Стойкович
Небо, о, небо плаветно

Небо, о, небо плаветно,
И ти, сунце са истока,
Вечне зоре и вечери,
Небо, о, небо плаветно,
И осунчано и озвездано,
Сините јаче, силније,
Небо, о, небо плаветно,
Господу Човека вратите!

7528/2020.

Фотографија: Веселинка Стојковић