Иконе Казанской Божией Матери

Светлана Куницына 2
О Пресвятая Госпоже Владычице Богородице!
Со страхом, верою и любовию припадающе пред честною иконою Твоею,
 молим Тя: не отврати лица Твоего от прибегающих к Тебе,
 умоли, Милосердная Мати, Сына Твоего и Бога нашего,
 Господа Иисуса Христа,
да сохранит мирну страну нашу, да утвердит Церковь Свою святую
 да незыблему соблюдет ю от неверия, ересей и раскола.
Не имамы бо иныя помощи, не имамы иныя надежды, разве Тебе,
 Пречистая Дево: Ты еси Всесильная христиан Помощница и Заступница.

 Избави всех с верою Тебе молящихся от падений греховных,
от навета злых человек, от всяких искушений,
скорбей, бед и от напрасныя смерти; даруй нам дух сокрушения,
 смирение сердца, чистоту помышлений, исправление греховныя жизни
 и оставление прегрешений, да вси благодарне воспевающе величия Твоя,
сподобимся Небеснаго Царствия и тамо со всеми святыми
 прославим Пречестное и Великолепое
Имя Отца и Сына и Святаго Духа. Аминь.