Не памятаю...

Тина Павленко
Не памятаю тебе
Такою ясною  квітучою.
Листя кружля золоте,
Прикро: що мало відпущено
Милій моїй порі -
Осені злотокудрій
Плачущій на зорі
І жалюгідній й мудрій.
Швидко в минуле пішла
Життя - це постійний біг
Дякую, що була
Очикую через рік...