шабыт

Дуйсенбы Кадырбеков 2
Япырау шабыт кусы картайдын ба.
Келуши ен жиі - жиі жыр багыма.
Аралап бугін соны жалгыз журмін,
Озіне арнап соккан гулзарымда.

Коп бопты жыр багыма келмегелі.
Шан басып капты жырдын болмелері.
Колыма калам алдым бугін міне,
Шакырып мен озінді кормегелі.

Япырау шау тартыпты пырагымда.
Бул уакыт сіра токтап турады ма.
Аралап жыр алемін журуші едім,
Мініп ап шабыт деген пырагыма.