Хьа елар

Касуева Мата
Са дагчур массу соне боьвзна
Са са а массу аг1ор доьвзна
Хьоь хьоьжуш коьрта ойла сеца
Хьа муссу дешнаш, хьежар лоьца

Ас  даим лехначун жоп ду те?
Йа са бакъдоцу дуьне ду те?
Хьа хьажар, елар сайна дайча
Ма бе цахета вийча, вайча