6976. Колькасць прыстойных людзей Зимою мяняецца

Анжела Кушнер
ЗІМА І ЛЮДЗІ.
Колькасць прыстойных людзей
Зімою часта, і значна, мяняецца.
І ў галалёд, на вельмі слізкім лёдзе,
Сярод падальных дарослых і дзяцей,
Колькасць іх рэзка скарачаецца.