Омет

Марат Айбаш
Гомерлэр катлаулы,
Була торле чагы.
Кайчак монсу мэле,
Куаныч, шатлыгы.

Кушымта:
Бик авыр булса да,
Ометен озмэ син.
Яшэу кочен синен
Беркайчан сунмэсен.

Бэхетле мизгеллэр
Гел булып тормый ул.
Язмышта язылган
hич эзсез узмый ул.

Кушымта:

Кон арты кон туа,
Гомер шулай уза.
Рэхмэтле булыйк без
Бу насыйп язмышка.

(6.11.2020)