Знищиться планета

Виктория Гребенюк Роженкова
Руйнується планета,
Гірко на душі.
Не сумуй поете,
Ми тут всі чужі.

Ми усі тут гості,
Дім там де блакить.
Де небесний простір,
Час цей не спинить.

Відлік стрімко лине,
Бісівські тенета.
Все живе загине,
Знищиться планета.
6 11 2020р
Вікторія Г Р