Жовтень

Эмма Иванова Избранное
Є свої у жовтня забаганки,
до жарких обіймів кличе всіх,
роздає бездумно обіцянки,
та невзмозі виконати їх!

Жовтень легковажний і примхливий,
а себе кохає, як Нарцис,
і до того ж, вельми дратівливий -
кожен день несе новий каприз!

Розумію я - недовговічна
вся його краса, і враз мине...
Тільки ця краса така магічна -
миттю зачаровує мене...

Емма Іванова.
07.11.2020р.