Незалежна

Людмила Реутова
Вдохновение здесь:http://stihi.ru/2020/11/07/4725
Благодарю автора.


Ти незалежна... Наче Україна...
Алеж чекала ти його дзвінка.
Чекала що вернеться він, приїде,
Душой, немов дівчинонька струнка.

Він подзвонив... Нарешті дочекалась.
Почула: все життя тебе кохав...
Коли пішов та нитка обірвалась.
А ти чекала... Він невже не знав?...

За 30 років не знайшов причину
Тебе побачить... Де ти, що з тобой?
А сердце береже оту кручину...
Так хто ж кохав?... А щастя стороной...

7.11.20г.