Як трима ться Неба Земля

Александр Бараненко
Відчуваю тебе відчуваю,
Як тримається Неба Земля
Як сміється з-за хмар
Теплий промінь
Як твій подих з вітрами луна

Знову в очі тобі зазираю,
Кароока моя глибина,
Так примружує осінь
Багряна,
золотими тонами луна...

Ти завжди поруч будеш зі мною
Як би холодно тут не було
Трави зимними росами вкриті
Ти в мені завжди знайдеш тепло.

Ти ж моя теплокрила лебідка
І навколо не просто слова
Я читаю про нас нову книгу
Ми зустрінемо справжні дива

Відчуваю тебе, відчуваю
Як ти пишеш і тішишся там
Огортаєш теплом мою Землю
Так як Сонце її зігріва