Iнтим

Прокопенко Юрий
Поглинь мої сни, обережно й завзято,
Змістовно вивчай чудернацькі світи.
Там фільмів багато тобою відзнятих,
Книжок не злічити, там власний інтим.
Там сходять лавини, стікають водою,
Роз’ятрюють пульс у вогнях аритмій.
І плаче любов безпорадна вдовою,
Що втратила сенс, заблукавши у тьмі.
Там дотики ніжні, відверті цілунки,
Народжене диво і збуджена хіть.
Там гола розпуста від злої чаклунки,
Щоночі нагонить огидних страхіть.
Гортай сновидіння, там сховані зерна,
Самотнім не знайдеш, знаходять удвох.
Там долі людської частина мізерна,
Яку пропонує хоробрим лиш Бог.

22:50, 07.11.2020 рік.

Зображення: https://moyezdorovya.com.ua