слова из библии...

Анатолий Волков 58
Добро должно быть с кулаками,
     доказано веками,
Коль вам в пути не повезет,
     вас и шакал укусит.

Словами лечат лишь мозги,
     от дури нужны кулаки,
colt 45 он уровнял права людей,
     но мысли требуют идей.

   P.S.
"Побеждай зло добром"- слова из Библии
                ***
     слова з Біблії ...
             Анатолій Волков 58
Добро має бути з кулаками,
      доведено століттями,
Коль вам в дорозі не вдасться,
      вас і шакал вкусить.

Словам лікують тільки мізки,
      від дурі потрібні кулаки,
colt 45 він вирівняв права людей,
      але думки вимагають ідей.

    P.S.
"Перемагай зло добром» - слова з Біблії